Curatatgeamuri locuinte

Cu noi geamurile dumneavoastra vor fi intotdeauna curate. Prima impresie conteaza.Aspectul cladirii dvs este foarte important pentru potentialii clienti.
Citeste mai mult..

spalatgeamuri

Suntem printre firmele de curatenie din Bucuresti cele mai experimentate in curatarea gemurilor la apartamente ,sedii de birouri,vile,spatii comerciale.
Citeste mai mult..

CURATENIEgeamuri

Acest serviciu se va face ocazional sau prin abonament.Acest aspect implica o curatenie generala la sediul biroului dumneavoastra.
Citeste mai mult..

spalare geamuri

Preturi spalat geamuri

Curatat/spalat geamuri apartament 4 camere suprafata apart.maxim/100mp-250 lei
Curatat/spalat geamuri apartament 3 camere suprafata apart maxim/70mp-200 lei
Curatat/spalat geamuri apartament 2 camere suprafata apart maxim/50mp-150 lei
Curatat/spalat geamuri apartament 1 camera suprafata garsonierei/40mp–120 lei
Curatat/spalat geamuri balcon lungimea 2-4 mp 100 lei
Curatat balcon lungimea 6-10 mp de la 200lei-250lei
Curatat geamuri spatii comerciale preturi negociabile

Prima impresie

Prima impresie a posibililor clienti,apare chiar inainte de a interactiona pentru prima oara cu oferta propusa?De la astepectul cladiriila aspecptul geamurilor.

Pentru a curata geamurile locuintei,sediului,spatiului dumneavoastra firma va trimite la locatie o echipa pregatita si motivata unei astfel de interventie.


informatii

  • 1.
    Prezinta tuturor celor interesati, cea mai rapida si eficienta solutie de spalare a geamurilor.Utilati cu ustensile special concepute unei astfel de operatiuni pentru o curatare eficienta a ferestrei dvs.
  • 2.
    Preturile includ costul echipamentelor de lucru, unelte si masini, al solutiilor de curatare si tratare a suprafetelor consumabile, forta de munca, supravegherea necesara desfasurarii acestei activitati in cele mai bune coditii
  • 3.

    Posibilul cumparator vine la vizionare.Primul lucru care il observa orice om la o cladire ? Geamurile! Toti se vor uita cum sunt geamurile cladirii daca au sau nu vitralii si mai presus de orice daca sunt curate.