Curatatmocheta covoare

Pentru curatare mocheta lipita la domiciliu , pretul estimativ va fi comunicat telefonic iar cel final se va stabili in urma vizionarii acesteia
Citeste mai mult..

Curatatmocheta lipita

Curatarea de mocheta lipita direct la domiciliu cu ajutorul echipei de curatenie veti scapa de un stres in plus prin samponarea acesteia pe loc.
Citeste mai mult..

CURatat covoare acasa

In In comparatie cu alte firme care se ocupa de curatat mochete in Bucuresti , noi practicam cele mai rentabile preturi pentru spalare mocheta.
Citeste mai mult..

curatat mocheta domiliciu

Pretul este estimativ

PRETURI CURATAT COVOARE, MOCHETA LA DOMICILIU- comanda minima 150 LEI curatat mocheta,covoare cu spuma = de la 3 LEI / mp (pt suprafete mai mari de 100 mp negocabil), curatat mocheta, covoare cu spuma - ( minim 50 de mp)

Mochetele si covoarele se vor curata pe loc.Preturile la curatenie vor suferi modificari in functie de distanta locatiei si gradul de murdarie al acestora.


Costuri suplimentare

Curatarea de mocheta lipita la domiciliu se va efectua prin samponare cu spuma uscata aceasta avand efecte de improspatare a tesaturii.Acest procedeu se va executa cu utilajul mono-disc , el fiind utilat cu o perie cu par din plastic , exercitand o forta de rotatie a acesteia asupra mochetei,curatand semi-umed mocheta.

informatii

  • 1.
    Prin semnarea unui contract de colaborare cu noi veti beneficia de curatat covoare sau mocheta ori de cate ori acestea se vor murdari.
  • 2.
    E bine de stiut ca inainte de spalarea sau curatarea mochetelor lipite acestea se vor aspira urmand ca dupa acest procedeu sa se efectueze curatarea cu spuma.Astfel nisipul. praful nu va avea timp sa patrunda in fibrele tesaturii.
  • 3.

    Pretul pentru curatarea de saltele covoare sau mochete patate de urina animala va fi mai mare si nu garantam ca mirosul se va indeparta in proportie de 100%