curatareSALTELE BUCURESTI

Folosind ultima tehnologie injectie-extractie pentru curatarea saltelei la domiciliu.Detergentii folositi eliberand un miros placut
Citeste mai mult..

curatatCANAPELE & FOTOLII

Pentru clientii care locuiesc in Bucuresti,ne putem deplasa fara costuri suplimentare pentru curatat canapele textile si fotolii la domiciliu.
Citeste mai mult..

CURAtarea petelor

Clientilor carora animalele le-au patat salteaua sau canapeaua textila , curatarea va fi mai eficienta daca se va face imediat.
Citeste mai mult..

curatat saltele

Preturi curatat saltele,canapele

Curatat coltar 5 locuri = 150 LEI/curatat canapea(3); 130 LEI/curatat canapea(2); 100 LEI/50LEI/curatare fotoliu
Curatat canapele piele- textile = 130 LEI/curatat canapele (3); 100 LEI/curatare canapea (2); 100 LEI/curatat fotoliu
Curatat saltele tip RELAXA = 120 de lei (ambele fete)
Curatat scaune birou, scaune tapitate = 15 LEI

Operatiuni efectuate

Spalarea curatarea saltelelor se efectueaza prin procedeul numit injectie extractie si presupune pulverizarea unui amestec de detergent si apa asupra materialului si extragerea aproape simultana a acestuia de un aspirator cu putere, astfel ca detergentul sa indeparteze prin absortie murdaria.
Acesta este un procedeu de spalare si NU O CURATARE CHIMICA si se foloseste la materialele textile-stofe.

informatii

  • 1.
    Este bine de stiut ca nu va trebuii sa incercati sa curatati singuri saltelele patate sau murdare , folosind detergenti din comert deoarece duce la deteriorarea materialului.
  • 2.

    Detergentii folositi de catre noi pentru curatat canapele din material textil stofa sau piele sunt profesionali acestia eliberand un miros placut si find foarte eficenti.

  • 3.

    Spalarea canapelelor sau a saltelelor au ca timp de uscare de la 4 - 8 ore in functie de temperatura din incaperea unde se afla acestea .