CuratareiNTERIOR AUTO

Preturi Curatare Tapiterie auto incepand de la 270 RON curatat canapele auto patate.Atentie: cu cat petele sunt mai vechi se vor curata mai greu.
Citeste mai mult..

SPALAREAuto

Pentru petele de pe plafon si canapele se folosesc detergenti profesionali cu putere de indepartare a petelor.
Citeste mai mult..

protejarea Tesaturii

Curatarea cu apa calda a canapelelor va avea mai mult efect asupra tesaturii dizolvand murdaria mai usor
Citeste mai mult..

cuRATAT TAPITERIE

Dressing auto

Aplicarea de protectie textila si dressing de interior
Tapiteria textila se trateaza, dupa uscare, cu un protector textil special. Acesti protectori formeaza o pelicula subtire la suprafata materialului, lasandu-l in acelasi timp sa respire.

 


Preturi curatare tapiterie

Oferim Servicii de Curatare Tapiterie auto incepand de la 270 RON,curatat tapiterie,curatat tapiterii,curatare tapiserie,spalat tapiterie.
Curatare Tapiterie in mod etaliat + dressing ornamente interior + spalat Exterior.


informatii

  • 1.

    Curatarea mochetei se va face cu ajutorul unei perii cu par din plastic sau prin presiune cu ajutorul pistolului Tornador.Acest procedeu se efectueaza pentru scoaterea nisipului si a prafului din mocheta.

  • 2.
    Un alt accesoriu folosit in aspirare este pistolul de aer montat la un compresor cu care se sufla in prealabil gratarele, cusaturile, imbinarile si, in general, spatiile inguste si foarte greu accesibile.

  • 3.

    Suprafetele din vinil si alte materiale sintetice din interiorul automobilului, dupa curatare, se protejeaza si revitalizeaza cu un dressing de interior.