ABONAMENTCURATENIE

Firma de curatenie birouri din Bucuresti executa curatenie de intretinere prin metoda abonament.

Citeste mai mult..

CURATENIEBIROURi

Cu ajutortul firmei de curatenie de intretinere birouri puteti realiza curatenie profesionala la sediul biroului dumneavoastra
Citeste mai mult..

CURATENIEGenerala

Firma de curatenie cu experienta in servicii de curatenie pentru spatii comerciale dar si pentru orice sediu de birou.
Citeste mai mult..

oFERTE CURATENIE

Curatenie sedii birouri

Firma de curatenie Certto din Bucuresti va trimite pentru efectuarea servicilor de curatenie intretinere al sediului biroului dumneavoastra , o echipa mixta formata din 2-3 persoane.Cu ajutorul firmei de curatenie se vor executa servicii profesionale de curatenie prin metoda abonament la curatenie in cel mai responsabil si eficient mod posibil.

Avantajele colaborarii cu noi

Serviciile de curatenie intretinere birouri se vor executa inainte programului sau in timpul programului dumneavoastra .Timpul de executare a lucrarii difera de la spatiu la spatiu,numarul de personal al sediului in care se presteaza servicile de curatenie de intretinere .Curatenia de intretinere se va executa cu produsele prestatorului de servicii .

despre noi

  • 1.
    Pentru executarea servicilor de curatenie intretinere sediu birou,suntem utiliati cu aspiratoare profesionale si detergenti de ultima generatie pentru curatenie pe baza de abonament
  • 2.
    Suntem o firma de curatenie din Bucuresti ,dar ne putem deplasa si in alte localitati daca suntem solicitati pentru curatenie de intretinere in birouri.
  • 3.

    Curatenie de intretinere sediu birou prin metode eficiente si profesionale . Rezultatul fiind observat imediat.Odorizarea incaperilor se vor face cu cele mai bune produse de pe piata.