ABONAMENTCURATENIE

Curatenie de intretinere birouri prin contract , se vor executa servicii de curatenie pe baza de abonament.
Citeste mai mult..

CURATENIEBIROURi

La semnarea contractului cu firma de curatenie Certto veti beneficia de curatat geamuri in pretul abonamentului stabilit
Citeste mai mult..

CURATENIEGENERALA

Curatenie sediu birou inainte de programul de lucru al dumneavoastra. Prin firme de curatenie din Bucuresti aveti curatenia dorita.
Citeste mai mult..

intretinere birouri

Pretul este estimativ

Pentru un abonament la curatenie beneficiarul va obtine din partea noastra un pret estimativ comunicat prin email sau telefonic.Pretul final se va stabili la vizionarea spatiului de catre un agent de al nostru. Daca spatiul pe care il detineti este foarte murdar prima curatenie va fi generala si va fi platita.

Birouri cu suprafete pina la 100 mp = 250 - 300 LEI / luna
Birouri cu suprafete intre 100mp si 200mp = 350 - 500 LEI / luna
Birouri cu suprafete intre 200mp si 500mp = 500 - 600 LEI / luna
Birouri cu suprafete peste 500mp = de la 2Lei / mp / luna

Informatii despre intretinere

Curatenie sedii birouri inseamna stergerea doar de praf a tuturor obiectelor aflate in incapere.Nu curatam dupa constructor ramele de la geamuri sau obiecte stropite de vopsea lavabila sau mortar,decat contra-cost aceasta curatenie fiind de fapt curatenie dupa constructor

Preturile de la curatenie contin TVA, sunt informative si negociabile in functie de marimea suprafetelor si ritmicitatea lucrarilor.

informatii

  • 1.
    Pentru curatenie de intretinere in sedii de birouri in alte localitati deplasarea se va negocia suplimentar. Efectuarea curateniei in weekend se va negocia.
  • 2.
    Firma de curatenie de intretinere birouri foloseste cele mai performante scule si unelte , detergenti cu putere de indepartare,curatare si tratare a suprafetelor.
  • 3.

    Personalul nostru este tanar,dinamic cu aspect atent selectionat dupa criteriul “imi place ceea ce fac.Produsele si utilajele folosite de catre noi sunt profesionale.