curatatCanapele bucuresti

Firma de curatenie Bucuresti specializata in curatare canapea si fotolii din material textil si piele la domiciliu.
Citeste mai mult..

firma curatat canapele

Certto este printre cele mai bune firme de curatat canapele din Bucuresti care are la activ peste 200 de clienti multumiti.
Citeste mai mult..

spalare canapea

Curatarea canapelelor se va face prin procedeul numit injectie extractie cea mai eficienta metoda rezultatul fiind imediat.
Citeste mai mult..

oferte curatenie

Firma curatat canapele

Curatarea in profunzime a canapelelor cu detergenti care au putere de indepartare a murdariei.Spalarea canapelelor sau coltarelor cu ajutorul firmelor care au in dotare cele mai performante aspiratoare ele nefiind gasite decat la firmele distribuitoare de utilaje profesionale.Rezultatul obtinut la spalarea si curatare canapelei,fotoliului va fi vizibil imediat.

Spalarare canapele si curatare canapea

Timpul pentru curatarea unei canapele din stofa material textil sau piele este de cel mult o ora pe curatare.O firma de curatat canapele la domiciliu stie intotdeauna cum sa efectueze corect spalarea acesteia,nedeteriorand sau stricand materialul.

Preturile de la curatenie contin TVA, sunt informative, sunt negociabile in functie de marimea suprafetelor si ritmicitatea lucrarilor..

informatii

  • 1.
    Nu raspundem in cazul in care materialul ce trebuie curatat este uzat, daca acesta se va rupe.Curatarea se va face pe raspunderea clientului.La fel si pentru petele care nu se vor curata deoarece sunt prea vechi.
  • 2.
    Toate firmele care se ocupa de curatat canapele in Bucuresti folosesc produse profesionale care indeparteaza petele de pe materiale dar impun o conditie ca petele sa nu fie mai vechi de 2-3 luni
  • 3.

    Pentru a face o demonstratie de curatat canapea murdara sau patata la domiciliu,in conditile in care canapeaua nu se va curata clientulul va plati doar deplasarea echipei.