×

logo

MENIU

Curatare si spalare canapele fotoliii scaune si saltele la domiciliu


Curatarea in profunzime a canapelelor cu detergenti care au putere de indepartare a murdariei.Spalarea canapelelor sau coltarelor la domiciliu cu ajutorul firmelor de curatenie care au in dotare cele mai performante metode si aspiratoare,ele nefiind gasite decat la firmele distribuitoare de utilaje profesionale.Rezultatul obtinut la spalarea si curatarea canapelelor va fi vizibil imediat dupa uscarea acestora.

Suntem Certto o companie din Bucuresti care se ocupa printre alte servicii de curatenie si de curatare si spalare profesionala canapele la domiciliu. Spalare canapele fotolii si saltele la domiciliu igienizare cu ajutorul aburilor pentru canapele din material textil curatare canapele si coltare la domiciliu.Pentru persoane juridice ne vom deplasa la sediul de birou al acestora metoda folosita pentru curatat scaune textile de birou sau canapele coltare va fi efectuata cu ajutorul aspiratorului cu injectie /extractie.

Operatiuni curatare canapele la domiciliu unul dintre cel mai important factor pentru curatat si spalat canapele din material textil este verificarea atenta a materialului din care este confectionata canapeaua.Al 2 lea factor la fel de important este daca materialul permite folosirea de detergenti pentru curatare .Al treilea factor verificarea materialului uzura acestuia si rezistenta la curatat si spalat canapeaua. Curatare si spalare canapele scaune si saltele uzate pe raspunderea clientului ne absolvim de orice responsabilitate 


Serviciul de curatat canapele-fotolii face casa dvs. un loc mai sigur si mai sanatos pentru dvs si pentru familia dvs !

Serviciile noastre de curatat canapele-fotolii sunt suficient de puternice pentru a curata cele mai grele pete, dar suficient de blande pentru a nu distruge mobilierul. Oferim si servicii de curatat canapele hoteluri, curatat canapele restaurante, curatat canapele domiciliu,curatat canapele apartamente.

Cand va decideti sa angajati o echipa de curatare canapele, va puteti ingrijora de utilizarea de sapunuri sau de substante chimice dure care pot lasa un reziduu lipicios si pot fi daunatoare copiilor si animalelor de companie.Cu serviciile de curatat canapele-fotolii, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu asta. Folosim doar solutii testate. Asta inseamna ca procesul de curatare a pentru mobilier este sigur pentru intreaga familie, se usuca mai repede si rezista re-murdarii.Detergentii nostri de curatare sunt siguri si netoxici, revitalizeaza mobilierul improspateaza mirosurile. Aceasta metoda de curatare profunda este si mai sanatoasa functioneaza perfect cu toate tipurile de materiale de pe fotolii sau canapele.Curatam scaune de birou din material textil sau din piele.Folosim aspiratoare cu abur sau cu motoare puternice extragand murdaria din material.

Curatam fotolii si saltele de pat igienizam indepartam mirosurile Ne ocupam de curatat canapele si coltare la domiciliu.Curatat coltare de dimensiuni mici dar si de dimensiuni mari.Colaboram cu lanturi de Hoteluri unde curatam periodic canapele scaune si fotolii.Suntem firma de curatat canapele la domiciliu din Bucuresti.  

Majoritatea dintre firmele care se ocupa de servicii de curatare saltele canapele scaune de birou,fotolii sau coltare la domiciliu ofera cam aceleasi metode de curatare si spalare canapele textile sau din piele. Cu ce venim noi pe piata serviciilor pentru curatare si spalare canapele textile sau fotolii la domiciliu in Bucuresti. Ei bine, noi suntem profi si cunoastem cu ce se mananca un curatat de canapea la domiciliu, suntem prietenosi cu materialelele din care sunt confectiomnate. 

Am urmat scoli de perfectionare in domeniul curateniei domestice. Stim sa lucram cu detergenti si cu utilajele moderne puse la dispozitie de catre angajator.Purtam manusi de protectie ,lucram cu puterea aburului pentru igienizare. Avem numai produse testate dermatologic.Balsamurile pe care le folosim pentru indepartatul mirosului, il va elimina definitiv si nu-l va ascunde in tesatura canapelei. Curatare saltele si coltare sau canapele la domiciliu spalare si igienizare.  

Pentru spalarea unei canapele textile sau a unei saltele la domiciliu, Certto va trimite o echipa acasa la client. Timpul de executie va fi de cel mult 2 ore

Curatenie canapele, scaune, saltele, coltare, perne de ornament cu ajutorul firmei de curatenie Certto una dintre cele mai apreciate companii de pe piata serviciilor de curatat canapele profesional la domiciliu in Bucuresti dar si din alte localitati, companie infiintata in anul 2007.