×

logo

MENIU

Firma de curatenie generala la domiciliu

Curatenie Certto este una dintre cele mai apreciate firme de curatenie profesionala la domiciliu. Profesionisti in curatenie generala,curatenie dupa constructor. Avem experienta vasta in domeniu. Venim in ajutorul clientilor nostri pentru a -i ajuta sa scape de stresul curateniei dupa constructor.

Utilati cu aspiratoare profesionale, scule si unelte indepartam cu succes urmele de vopsea sau alte,materiale de pe suprafetele afectate de catre constructor. Lucram foarte mult pe recomandare. Executam cu succes curatenie generala la domiciliu.Acest serviciu este cu echipa.

Pentru curatenie generala la domiciliu compania va trimite la locatia dvs o echipa de interventie, formata din cel putin 3 persoane.

Curatenie generala la domiciliu apartamente locuinte case vile .Curatenie care se face ocazional atunci cand doreste clientul. Curatenie generala la apartamente se face cu echipa de interventie .Firma de curatenie generala la domiciliu trimite o echipa de interventie care stie intodeauna ce are de facut.Curatenie generala la domiciliu se va executa numai cu produsele noastre de curatenie la domiciliu apartamente.Noi cei de la firma de curatenie la domiciliu suntem utilati numai cu produse profesionale si utilaje de ultima generatie.Nu inchiriem personal pentru curatenie generala in locuinte case sau vile. Alege Certto e ok.

apartament

Alege curatenie la domiciliu cu firma de curatenie Certto

Expertii nostri de la curatenie la domiciliu ofera servicii de curatenie rezidentiale detaliate, cum ar fi: curatenie apartamente, curatenie vile, curatenie case, curatenie la domiciliu si curatenie locuinte, menite sa va pastreze proprietatea curata pe tot parcursul anului. Oferim frecvente de curatare diferite in functie de nevoile si preferintele dvs., inclusiv in fiecare saptamana, la fiecare doua saptamani, la fiecare trei saptamani, lunar.

Operatiuni curatenie apartamente

  • Sters de praf obiectele de mobilier, usi, tocarie.
  • Sters de praf caloriferele, ap, aer conditionat.
  • Sters de praf plinte, prize, intrerupatoare, lustre.
  • Aspirat covoare, mocheta, parchet, gresia, linoleum.
  • Aspirare canapele, spalare pardoseala umed cu mop.
  • Curatenie in bucatarie (aragaz 50 lei / frigider 50 lei / microunde 50 lei).
  • Dezinfectat grupuri sanitare, faianta, obiecte sanitare igienizare
  • Curatare si spalare geamuri interior exterior daca sunt accesibile.
  • Spalare geamuri balcon - preturi negociabile

Servicii de curatenie la domiciliu

Folosim sistemul nostru unic de curatenie pentru a ne asigura ca locuintele clientilor nostri respecta intotdeauna standardul nostru inalt de curatenie. Acest sistem a fost dezvoltat de o experienta profesionala in domeniul curatarii casei.


Folosim acest sistem pentru a ne asigura ca clientii nostri sunt intotdeauna multumiti si se pot astepta la un spatiu intotdeauna curat.

Dupa curatenia initiala, serviciile noastre vor fi efectuate prin rotatie, impreuna cu serviciile noastre de curatenie tipice. Acest lucru asigura ca locuinta dvs. este intotdeauna curata. Avem standarde ridicate, iar serviciile noastre dovedesc acest lucru. Ne dovedim angajamentul fata de clientii nostri prin mentinerea standardelor inalte de excelenta.Va puteti baza pe o casa bine curatata, de fiecare data.


Apeleaza la firma de curatenie la domiciliu! Aveti de facut lucruri mai importante decat curatenie la domiciliu. Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de acest lucru ! Echipa noastra de experti ofera servicii de curatenie generala la locuinta de incredere si de inalta calitate. Puteti avea incredere deplina si liniste in alegerea companiei de curatenie la domiciliu.

Noi va putem ajuta sa economisti timp, astfel incat sa va puteti concentra asupra a ceea ce va intereseaza. Suntem in acest domeniu de multi ani si detinem o experienta vasta. Serviciile noastre de la curatenie la domiciliu este un nume sinonim cu respectul clientilor si profesionalismul. Expertii nostri de la curatenie la domiciliu se angajeaza sa furnizeze servicii complete de curatenie la domiciliu pentru clientii nostri. Pentru a realiza acest obiectiv, respectam standarde stricte, care raman consecvente in toate domeniile. Va puteti baza pe noi, pentru ca ne-am dovedit angajamentul fata de clientii nostri. Avem o vasta experienta si o reputatie la nivel national pentru excelenta, deoarece marca noastra este bine cunoscuta si de incredere. Alegeti serviciile noastre pentru o casa curata in fiecare zi.


Diferenta dintre o persoana fizica si o firma de curatenie la domiciliu se va observa imediat. Curatenie profesionala generala la domiciliu ,Curatenie dupa constructor in apartamente sau in vila cu o echipa mixta dotata cu scule si utilaje performante de ultima generatie. Preturile la curatenie fiind evaluate corect atat telefonic cat si la fata locului.Colaboram cu cele mai bune firme de distributie produse profesionale destinate tuturor genurilor de curatenie.