×

logo

MENIU

Curatat mocheta

Spalat si curatat mocheta lipita profesional in Bucuresti la domiciliu direct acasa. Se va efectua prin samponare cu spuma uscata , Aceasta operatiune avand efecte de improspatare a tesaturii. Procedeul se va executa cu utilajul numit mono-disc, utilat cu o perie cu par din plastic, exercitand o forta de rotatie a acesteia, curatand semi-umed mocheta fara a deteriora tesatura .

Operatiuni ce se vor efectua la curatat mocheta lipita la domiciliu: Se vor indeparta petele de pe mocheta lipita:
Vom curata guma de mestecat lipita pe covor sau pe mocheta lipita: Aspiratul in profunzime de mocheta sau covor:Curatare mocheta si covor cu spuma.

Pentru inceput vom discuta despre curatare mocheta lipita si covoare la domiciliu in Bucuresti. Cum putem sa beneficiem de servicii de curatare si spalare mocheta covoare acasa in apartament sau la birou. Foarte simplu telefonezi si faci o programare pentru curatat mocheta sau covoare la domiciliu.Preturile pentru curatat spalat mocheta sau covoare sunt usor negociabile si vor fii influientate de starea de murdarie sau suprafata . Curatat mocheta covoare la domiciliu in Bucuresti, spalare profesionala cu spuma activa,curatare mocheta si indepartat petele de pe aceasta, aspirare inainte de a se efectua curatare in profunzime, garantam calitate si preturi la curatare modeste.


Curatare mocheta lipita preturi

De cele mai multe ori multi dintre clientii nostri sunt interesati de curatare si spalare mocheta si covoare la domiciliu ,dar cauta cele mai mici preturi la curatat mocheta si calitate deosebita.Noi cei de la firma de curatenie mocheta si covoare la domiciliu oferim cele mai de calitate servicii de curatenie mocheta si covoare de pe piata de cleaning carpet.Firma noastra ofera cele mai bune preturi la curatat mocheta si covoare

Suntem firma de curatenie cu cele mai bune recenzii de pe net pentru ca executam servicii de curatat mocheta lipita si covoare la cele mai bune preturi. Curatare mocheta lipita cu ajutorul monodiscului, un aparat profesional care este dotat cu o perie cu par din plastic care exercita o forta de rotatie asupra mochetei samponand cu spuma uscata activa mocheta sau covorul dvs. Pentru curatare si spalare mocheta covoare la restaurante sedii de birouri avem cele mai bune preturi pentru curatat si spalat mocheta lipita, oferim calitate si garantia ca mocheta care a fost curatata de catre noi se va pastra curata un timp. Curatat mocheta la birou si curatare covoare la domiciliu la cele mai bune preturi.

Prin curatarea covoarelor sau a mochetelor dvs.

In mod regulat cu aceasta metoda, dublam durata de viata a covorului. Acest lucru a fost dovedit, deoarece se extrage praful de la baza care provoaca uzura covoarelor. Metoda indubitabila a serviciului de curatare mocheta covoare amintita anterior se datoreaza masinilor utilizate. Ele sunt acum mult mai puternice decat metodele anterioare. Ca rezultat, nu numai covoarele dvs. sunt mai curate, dar si timpul de uscare este mult mai rapid.

Echipa noastra are combinatia de tehnologii de curatare de varf din industrie si cunostintele necesare, precum si expertiza cu pregatirea corecta a standardelor noastre industriale. Covoarele dumneavoastra vor arata ca noi serviciul de curatare mocheta covoare !

Metodele noastre de curatare mocheta covoare sunt cele mai recente in industrie si intotdeauna intorc rezultate remarcabile. Avem o experienta vasta, asigurata si instruita pe deplin in standardele industriei noastre. Impreuna, putem oferi o serie de servicii pe care nu le veti gasi in alta parte.In Romania, una din cinci persoane are o alergie.


Avem echipamente si materiale de curatare mocheta covoare disponibile, care vor elimina acarienii de praf de pe covoare. Metodele noastre s-au dovedit a reduce alergenii cu urmatoarele valori:

  • Praf de acarieni cu 78%
  • Alergenul acarianului cu 75%
  • Alergenii de companie cu 85%
  • Sporii de mucegai cu 85%

Preturile de la curatat mocheta lipita si covoare contin TVA

Curatenie Certto are cele mai bune preturi la curatat si igienizat covoare la domiciliu cu spuma activa uscata.Iar pentru spalare si curatare profesionala mocheta lipita in restaurante,gradinite,spatii de joaca,cazinouri ,firma de curatenie face reduceri substantiale mai ales daca suprafetele mochetate sunt mari