×

logo

MENIU

Despre Noi

Firma de curatenie Bucuresti

Firma de curatenie Bucuresti Certto Clean este dedicata clientilor nostri oferind servicii exceptionale de curatenie pentru proprietarii din Bucuresti si nu numai. La Firma de curatenie Bucuresti Certto Clean, ne continuam reputatia de excelenta si de satisfactia clientilor, mentinand accentul pe viziunea si misiunea noastra de baza.

Viziunea noastra: De-a lungul anilor, viziunea noastra a ramas aceeasi: sa fim franciza dominanta pentru curatenia rezidentiala pe pietele noastre. Pentru a realiza acest obiectiv, folosim sistemul nostru de rotatie detaliata. Acest sistem a fost perfectionat cu atentie. Acest lucru, impreuna cu lista noastra profesionala de curatare a casei, ne permite sa ne asiguram ca fiecare dintre clientii nostri beneficiaza de servicii de calitate.

Misiunea noastra:

Firma de curatenie Bucuresti Certto Clean este dedicata clientilor nostri oferind servicii exceptionale de curatenie pentru proprietarii din Bucuresti si nu numai. La Firma de curatenie Bucuresti Certto Clean, ne continuam reputatia de excelenta si de satisfactia clientilor, mentinand accentul pe viziunea si misiunea noastra de baza. Misiunea noastra este de a influenta pozitiv calitatea vietii:

Proprietarilor de case pe care le deservim furnizand servicii de curatenie locuinte: Persoanelor pe care le angajam oferind locuri de munca stabile, cu ore si salarii rezonabile. Proprietarilor de franciza pe care ii sustinem, ajutandu-i sa-si utilizeze afacerea ca vehicul pentru a construi stilul de viata pe care il doresc si il doresc. Suntem printre cele mai bune firme de curatenie din Bucuresti. Cu ajutorul nostru al firmelor de curatenie economisiti timp si sa va concentrati asupra lucrurilor pe care le iubiti si care conteaza cel mai mult pentru dvs., inclusiv pentru familia si prietenii dvs.Firmele de curatenie din Bucuresti ofera cele mai adevarate servicii de curatenie. Firma de curatenie Bucuresti Certto Clean este recunoscuta pe scara larga pentru angajamentul nostru de a servi clientii nostri in timp ce stam prietenos cu mediul. Avem o istorie de excelenta si dedicare clientilor nostri prin furnizarea de servicii profesionale cu ajutorul firmelor de curatenie.

despre noi

Serviciile unei firme de curatenie sunt destul de variate:

  • Curatenie generala apartamente
  • Curatenie intretinere birouri
  • Curatarea covoare si mocheta
  • Curatenie dupa constructor
  • Curatare geamuri apartamente
  • Curatare canapele si saltele

Ne angajam sa respectam standardele inalte de servicii si aplicam standarde stricte de asigurare a calitatii. Suntem asigurati, si folosim produse de curatare responsabile din punct de vedere ecologic si durabile. Sa ne ocupam de curatenia dvs., pentru a va putea bucura de lucruri mai importante. Noi, cei de la Firma de curatenie Bucuresti Certto Clean, suntem mandri de angajamentul nostru fata de clientii nostri si de istoria noastra de excelenta. Aceasta inseamna ca mergem peste si mai departe pentru a va garanta calitate.